Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:18 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune IPJ Tulcea Tânăr, reținut pentru distrugere prin incendiere. Și-a incendiat imobilul în care locuia

ro

06 Aug, 2021 12:03 931 Marime text
  • În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Distrugere prin incendiere" și au dispus, pe bază de ordonanță, reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 27 de ani, transmite IPJ Tulcea. 
În cursul zilei de 5 august a.c., prin apelul de urgență 112, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui incendiu la o locuință de pe raza localității Casimcea.

Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 27 de ani din Casimcea, care  ar fi dat foc mai multor bunuri, incendiind imobilul în care acesta locuia.

Incendiul a fost stins de un echipaj de pompieri din cadrul Primăriei Casimcea.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Distrugere prin incendiere" și au dispus, pe bază de ordonanță, reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 27 de ani.

Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Tulcea, urmând ca în cursul zilei de azi, 6 august a.c., să fie prezentat Judecătoriei Babadag cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă, informează IPJ Tulcea. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii