Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:33 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune IPJ Constanța Un șofer a parcat mașina pe plaja din Saturn, să fie cât mai aproape de apă. Va regreta gestul (galerie foto+video)

ro

22 Jul, 2021 08:37 2940 Marime text
  • Un șofer cu o mașină cu numere roșii înmatriculată pe București, a ales sa intre pe plaja din stațiunea Saturn ,și a parcat foarte aproape de apă.
Cu banii pe care îi dați pe amenzile usturătoare, vă puteți face una dintre cele mai frumoase vacanțe la malul mării, asta în cazul în care nu preferați să intrați ilegal cu mașina pe plajă, iar acești bani să-i folosiți pentru a plăti amenda.

Un șofer cu o mașină cu numere roșii, de București, a ales sa intre pe plaja din stațiunea Saturn,și a parcat foarte aproape de apă.

Este inexplicabil de ce unii șoferi nu inteleg că intrarea pe plajă este interzisa și se sancționează cu amenzi destul de consistente.

Oficial de la IPJ Constanța

În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia s-au sesizat cu privire la faptul că, un autoturism, aparținând unui bărbat, de 43 de ani, din București, se află pe o plajă din stațiunea Saturn.

Acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii