Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spun procurorii despre arestarea lui Emil Petru

ro

13 Jul, 2013 00:00 2237 Marime text
Emil Petru, de 19 ani, din Constanţa, cercetat pentru tentativă la infracţiunea de omor calificat, a fost arestat pentru 29 de zile, cu începere de la 12 iulie până la 9 august. Decizia a fost luată de Tribunalul Constanţa şi poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa spun că, la data de 5 iulie, în jurul orei 22.00, în timp ce rula cu autoturismul prin staţiunea Mamaia, în zona unui club, Emil Petru ar fi avut un conflict de trafic rutier cu un grup de tineri prahoveni dintr-un autoturism staţionat, aşa că a oprit. „Când a plecat de la faţa locului”, continuă organele de anchetă, tânărul „a trecut cu roţile maşinii sale peste corpul persoanei vătămate N.C.I., unul dintre tinerii prahoveni, care se postase în faţa vehiculului”. „Victima agresiunii, care a suferit grave leziuni, a fost transportată de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în stare de comă profundă, iar ulterior a fost transferată la un spital din Bucureşti.
În cauză a fost formulată propunere de arestare preventivă faţă de inculpat pentru următoarele 29 de zile, propunere ce a fost admisă de Tribunalul Constanţa”, au mai informat procurorii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii