Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce nenorociri! La Cumpăna era înmormântat Marcel Toader. La Bucureşti murea, în accident, un rugbist. Prieten de familie

ro

08 Aug, 2019 02:09 47328 Marime text
După slujba de înmormântare, săvârşită la Cumpăna, judeţul Constanţa, Maximilian Toader, fiul lui Marcel Toader scria pe pagina sa de Facebook:
 

„Tată azi te-am vazut pentru ultima oară! Dar vei fi mereu in sufletul meu! 
Odihnește-te in pace tată! Meriți din plin! Știu că in momentul ăsta ți-ai găsit pacea mult cautată! 
Din păcate eu, azi, am primit încă o veste groaznică, tocmai ce am mai pierdut un prieten!
Odihneste-te în pace Cătălin Becheanu! Condoleanțe familiei indurerate! Nu știu ce să mai zic!”

 
Anunţul a fost postat şi pe pagina de Facebook a Rugby Club Griviţa:
 
„Am încercat să digeram evenimentul nefericit în FAMILIE și să respectăm durerea rudelor.
Beche a fost mult prea iubit și nefericita veste s-a răspândit repede.
Un exemplu în societate, caracter deosebit și pentru noi un coleg considerat indispensabil, Cătălin astăzi îmbogățește cerul cu sufletul lui neîntinat.
Nu îi dorim iertarea păcatelor ci mai degrabă odihna veșnica alături de cei ca el, DREPȚI. În memoria și inima noastră vei rămâne mereu trupul firav, cu o inima imensă. Drum bun Cătălin Becheanu!”
 
Cătălin Becheanu, un tânăr rugbist, a murit miercuri dimineaţa în urma unui accident de circulaţie produs pe Şoseaua Panduri, din Bucureşti.

El se plimba cu bicicleta în momentul în care a fost acroşat de un autocamion. Tânărul sportiv, care tocmai absolvise cursurile Academiei de Studii Economice din Bucureşti, fusese desemnat în 2018 cel mai bun tânăr jucător al Griviţei.

Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Reformare politiea rutiera Bucuresti 16 Aug, 2019 22:35 Politia rutiera trebue reformata in totalitate. Prin reformare intelegand: toti dati afara, concurs de dosare bazat pe numarul de amenzi, reangajarea celor care sunt in institutie pentru protectia cetateanului. In Bucuresti 4 din 10 soferi trec pe rosu in orice minut al zilei. Toti pietonii sunt in pericol iminent in orice moment din zi si din noapte datorita unei lipse de anenzi catre soferi. Astazi oamenii vad politia rutiera ca aproape inexistenta. Zilnic vad in Bucuresti cum soferii trec pe rosu la orice intersectie si cum pietonii nu stiu pe ce culoare sa mai treaca. De multe ori oamenii trec constient pe rosu la zebra deoarece este mai in siguranta decat pe culoarea regulamentara. Nu vad motivul pentru care politia rutiera trebuie sa fie finantata de stat, nu vad nici un motiv. Lipsa camerelor video stradale ii incurajeaza pe "smecherii" de la volan sa mearga cum vor. Sa nu mai vorbesc cum pe trecerile de pietoni sunt soferi care te sterg pur si simplu pe trecere, ca na! n-au rabdare sa traversezi. Politia rutiera este zero, trebue destramata si refacuta. Salariile politistilor de la rutiera trebuiesc scazute la jumatate. De ce va intrebati? Pentru ca in acel moment vor sta pe strada mai mult pentru mita. Macar asa sa se simta si pietonul in siguranta. Mie nu-mi pasa de ierarhia din politie, pe care dau fix zero lei, insa imi pasa ce face politistul pentru apararea pietonilor, pietoni care sunt sub 18 ani multi din ei si nu stiu cu se se mananca regulile de circulatie.