Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:02 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce a decis Curtea Supremă în dosarul judecătorului Stan Mustaţă, condamnat la un deceniu de puşcărie

ro

08 Dec, 2015 00:00 2677 Marime text


Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României a amânat, ieri, pentru 2016, judecata în dosarul în care Stan Mustaţă, fostul şef al Secţiei I penale din Curtea de Apel Bucureşti, a fost condamnat, în primă instanţă, la zece ani şi opt luni de închisoare, cu executare.
 
Tot în acest dosar, Mariana Curea, fost grefier al Curţii de Apel Bucureşti, a luat patru ani şi patru luni de închisoare, cu executare, Ion Boraciu a primit nouă ani de detenţie, Florian Alexandru s-a ales cu şase ani şi patru luni de închisoare, iar Ciprian Moraru, din Constanţa, a fost condamnat la doi ani de închisoare.
 
Stan Mustaţă a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul de combatere a corupţie, el fiind acuzat de constituire a unui grup infracţional organizat, de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații care nu sunt destinate publicității și permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, şase infracţiuni de luare de mită şi trafic de influenţă. Judecata în cauză este condusă de magistraţii Valentin Horia Şelaru, Ilie Iulian Dragomir şi Francisca Vasile.
 
Stan Mustaţă este unul dintre foştii judecători ai Dosarului Retrocedărilor din Constanţa. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii