Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cazuri de braconaj în Tulcea Confiscări de peşte şi plase monofilament

ro

22 Mar, 2014 00:00 1451 Marime text
În cadrul unor activităţi întreprinse în vederea prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, poliţiştii de frontieră tulceni au identificat două transporturi ilegale de peşte.
În dimineaţa zilei de joi, doi bărbaţi au fost opriţi pentru control de poliţiştii de frontieră. Oamenii legii au descoperit în atelajul hipo cu care cei doi se deplasau, nouă plase monofilament, a căror deţinere şi utilizare este interzisă prin lege, şi 74 de kilograme de peşte.
În dimineaţa aceleiaşi zile, un alt bărbat, cu domiciliul în Prahova, a fost oprit pentru control de organele de poliţie. În maşina pe care acesta o conducea a fost descoperită cantitatea de121 de kilograme de peşte din diverse specii, pentru care cetăţeanul nu a putut prezenta documente justificative. Bărbaţii sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de „deţinere şi folosire la pescuit a plaselor monofilament” şi „deţinere şi transport al peştelui fără documente legale”, iar întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil spre valorificare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii