Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:14 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cazul, înaintat ofiţerilor BCOO Constanţa Patru tineri, prinşi cu etnobotanice lângă o şcoală

ro

09 Dec, 2013 00:00 1217 Marime text
Jandarmii au surprins, în Constanţa, patru tineri care au cumpărat şi îşi  pregăteau pentru consumul propriu mai multe plicuri cu canabinoizi.

Un echipaj de jandarmerie, care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în municipiul Constanţa, în momentul în care a intrat pe strada Unirii, a observat doi tineri care au început să se agite şi au aruncat pe jos două plicuri care conţineau o substanţă de culoare verde. Au fost somaţi, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţineau. Pe lângă cele două plicuri aruncate, militarii au descoperit la unul dintre ei încă un pliculeţ transparent, cu aceeaşi substanţă de culoare verde, pregătită pentru consum.

Celor doi tineri, de 22 şi 27 de ani, le-au fost întocmite actele de constatare a faptelor.
O oră mai târziu, echipajul de jandarmerie a descoperit pe aleea Poet Alex Gherghel, din Constanţa, două persoane care îşi pregăteau pentru consumul propriu patru pliculeţe cu aceeaşi substanţă uscată de culoare verde. Celor doi, în vârstă de 21, respectiv 26 de ani, jandarmii le-au fost întocmite actele de constatare a faptelor.

Toţi patru au declarat că îşi consumă substanţa uscată sub formă de ţigări etnobotanice.
Documentele şi substanţele descoperite asupra lor vor fi înaintate Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.
Deoarece în zona respectivă se află unităţi şcolare, jandarmii constănţeni vor acorda o atenţie sporită persoanelor suspecte care îşi fac apariţia în apropierea instituţiilor de învăţământ.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii