Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant, în Tulcea Cadavrul unei femei a fost scos din Lacul Ciuperca (video)

ro

12 Jun, 2020 13:35 2242 Marime text
  • O femeie a fost scoasă fără viață din Lacul Ciuperca, județul Tulcea
Un caz șocant zguduie județul Tulcea! O femeie a fost scoasă fără viață din lacul Ciuperca, informația fiind confirmată de către autoritățiile din județ. De altfel, polițiștii se află în prezent la fața locului.

O anchetă este în curs de derulare, iar conform purtătorului de cuvând de la Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea, Irina Manolache, oamenii legii vor stabili cu certitudine împrejurările care au dus la decesul femeii.

Necropsia va spune clar dacă femeia a recurs la un act necugetat sau viața i-a fost curmată.

Conform primelor informații, este vorba de o femeie de 29 de ani care a venit recent din Anglia. Era cunoscută cu probleme psihice. Fusese dată disparută de ieri, 11 iunie.

Oficial IPJ Tulcea

La data de 12 iunie a.c., cadavrul unei femei a fost observat plutind, pe lacul Ciuperca din municipiul Tulcea.

Din primele verificări a rezultat faptul că este vorba despre o femeie de 29 de ani, din județul Tulcea, a cărei dispariție a fost semnalată in după-amiaza zilei de 11 iunie a.c.

În urma efectuării cercetărilor, la o primă examinare, nu au fost descoperite urme vizibile de violență asupra cadavrului.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Tulcea, pentru a stabili circumstanțele exacte în care a decedat victima.

Cercetarile continuă pentru stabilirea tuturor cauzelor și imprejurarilor care au condus la producerea tragicului eveniment.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii