Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Caz incredibil la Constanţa. Călugăr lovit şi legat de persoane mascate

ro

11 May, 2017 10:00 2925 Marime text


Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, l-au depistat pe V.G.-M., în vârstă de 23 de ani, din localitatea Poarta Albă, județul Constanța, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie.
 
Astfel, la data de 5 februarie 2017, tânărul în cauză, ajutat de doi complici, i-ar fi sustras, prin violență, unui bărbat din Constanța, două telefoane mobile și alte bunuri. De menţionat că persoana vătămată este călugăr la un schit. Acesta muncea în construcție la un imobil din zona industriala a Constanței.

Trei persoane au intrat peste el la ora 22.15 și l-au deposedat de bunuri într-o anexă a schitului. Pe lângă telefoane, au furat și documente ale schitului. Suspecţii aveau feţele acoperite și purtau mănuși. Potrivit unor surse, l-au lovit pe călugăr și l-au legat.
 
Prejudiciul de aproximativ 550 de lei a fost recuperat în proporție de 50% și predat persoanei vătămate.
 
Tânărul în cauză a fost reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore și a fost introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând să fie prezentat, alături de cei doi complici, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE 1, ora 14.01

Instanţa de judecată a decis arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a tânărului. 


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii