Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Căutările celor două fetițe care au dispărut în zona Portului Isaccea, județul Tulcea, au fost reluate (video)

ro

22 Jun, 2021 12:50 1803 Marime text
  • Cele două surori de 11 și 12 ani au fost căutate de zeci de persoane după ce au dispărut în Dunăre, în preajma localității tulcene Isaccea.
Continuă căutările celor două fetițe dispărute, în zona portului din Isaccea, județul Tulcea.

Cele două surori de 11 și 12 ani au fost căutate de zeci de persoane după ce au dispărut în Dunăre, în preajma localității tulcene Isaccea.

Scafandrul Alexandru Petcu, întrebat despre zona în care vor acționa a precizat că:

În principiu la 400-500m, apoi urmează punctul de trecere cu Ucraina, cu bacul, și nu putem acolo să facem scufundări.  După 48 de ore, se va căuta pe malul acela cu ambarcațiunile. , a precizat scafandrul.


Oficial de la IPJ Tulcea

În cursul zilei de azi, 21 iunie a.c., polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la faptul că două fetițe (aproximativ 11 și 12 ani) ar fi intrat în apele Dunării în apropierea portului Isaccea și nu au mai ieșit. 

Din primele verificări a reieșit că minora de 11 ani ar fi alunecat și a căzut în apă, iar cea de-a doua ar fi intrat după ea pentru a o scoate la mal.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de poliție din cadrul IPJ Tulcea, Poliția Transporturi și lucrători din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea cu o autospecială transport scafandri, o barcă pneumatică și o ambulanță SMURD.

De asemenea, a fost solicitat sprijinul unui echipaj aeromedical de la SMURD Galați.

La căutări participă și localnicii cu o ambarcațiune., informa ieri, 21 iunie, IPJ Tulcea. 

Acțiunea se află în dinamică și în acest moment. La fața locului sunt prezente unități specializate din cadrul IPJ Tulcea, Investigații Criminale, Ordine publică și Rutieră. Alături de polițiști ai Biroului Județeamn de Transporturi Tulcea, Poliția de Frontieră, și lucrători din Cadrului Detașament Tulcea, cu o autospecială transport scafandri, o barcă pneumatică și o ambulanță SMURD. Deasemenea, a fost solicitat sprijinul unui echipaj din cadrul ISU Brăila cu o autospecială de transport scafandri,  a transmis agent de poliţie Nanu Ioana-Maria.



Citește și: Tulcea. Salvatorii caută două fetițe dispărute, în zona portului din Isaccea (galerie foto și video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii