Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:06 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătuşe şi legitimaţii false, găsite la percheziţii în Agigea şi Eforie Nord Trei poliţişti falşi, arestaţi la Constanţa! (video)

ro

18 Mar, 2015 00:00 6439 Marime text
Mai mulţi indivizi au fost reţinuţi, luni seara, de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Constanţa, după ce o persoană a reclamat că este şantajată de falşi poliţişti.
 
Astfel, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au documentat activitatea infracţională a lui Narcis Patiş, în vârstă de 20 de ani, şi a lui Selciuc Mengheri, de 24 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de uzurpare de calităţi oficiale, lipsire de libertate în mod ilegal, înşelăciune şi şantaj.
 
Cei doi sunt suspectaţi că, la data de 24 februarie, declinându-şi calităţi oficiale, au desfăşurat activităţi ce presupuneau depistarea, legitimarea şi anchetarea persoanei vătămate pentru o presupusă infracţiune de deţinere de substanţe psihotrope.
 
Ulterior, cei doi, împreună cu Iulian Tudor, de 22 de ani, au desfăşurat în mod repetat demersuri în vederea determinării persoanei vătămate să remită o sumă de bani, sub pretextul rezolvării problemelor legale, generate de presupusa posesie de substanţe interzise.
 
Astfel, la data de 16 martie, cu sprijinul Serviciului Operaţiuni Speciale Constanţa, a fost organizată acţiunea de prindere în flagrant a primilor doi tineri, în timp ce primeau de la persoana vătămată 300 de euro, în schimbul promisiunii că nu vor lua măsurile legale ce se impun în pretinsul dosar de deţinere de substanţe halucinogene.
 
Tot ieri, în colaborare cu poliţiştii din cadrul BCCO Constanţa - Serviciul Antidrog, criminaliştii au pus în executare trei mandate de percheziţie domiciliară, pe raza localităţilor Agigea şi Eforie Nord, la locuinţele persoanelor mai sus menţionate, fiind identificate şi ridicate, de la domiciliul lui Selciuc, două perechi de cătuşe, trei legitimaţii false şi un pistol tip airsoft.
 
Cei trei urmau să fie prezentaţi, aseară, instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii