Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:36 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cati Hristu poate candida liniştit la următoarele alegeri. A scăpat şi de dosarul creditelor bancare

ro

12 Feb, 2016 00:00 3391 Marime text
Ieri, judecătorii din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României au închis, definitiv, dosarul în care Cati Hristu, fostul primar din Cogealac, a fost acuzat că, împreună cu alte persoane, ar fi contractat mai multe credite bancare cu ajutorul unor acte false.
 
Mai precis, instanţa a menţinut decizia Curţii de Apel Constanţa, din data de 29 mai 2015, când s-a dispus schimbarea încadrării juridice, după care a încetat procesul penal față de fostul primar.
 
În prima instanţă, Hristu luase cinci ani de închisoare.
 
Recent, fostul primar din Cogealac a fost achitat pentru coruperea alegătorilor, cauză în care a fost acuzat de procurori că ar fi oferit pâine, prin mai multe persoane, unor cetățeni, pentru a-l vota în campania electorală din 2012.
 
De asemenea, Cati Hristu a fost achitat și în dosarul scandalului cu CEZ România.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Liviu 12 Feb, 2016 05:25 Vedeti fratilor cu anumiti oameni sunt plimbati ani de zile prin salile de judecata ? Pacat de Omul acesta si Felicitari tuturor judecatorilor care au avut curajul sa-l achite ! Dar cel care ii daduse 5 ani in prima instanta ar trebui sa numai fie avansat niciodata ca ce joaca cu libertatea oamenilor ! Spunetii numele sa-l recuze lumea de nemernic , auzi 5 ani .