Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Viraj peste linia dublă continuă Cascadorii neintenționate pe DN39. O mașină a „zburat“ în afara părții carosabile (galerie foto și video)

ro

01 Aug, 2020 16:00 4499 Marime text
  • Accidentul s-a produs la ieșirea din 23 August spre Costinești.

Un accident rutier mai puțin obișnuit s-a produs în această după-amiază pe DN 39, la ieșirea din localitatea 23 August spre Costinești

În imagini se observă cum, cel mai probabil în urma impactului, un autoturism pare să fi „zburat“ în afara părții carosabile, aterizând peste o altă mașină, aflată în afara drumului.

La fața locului se află echipajele Serviciului Rutier Constanța. Intervenția este în curs de desfășurare.

UPDATE:

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța au precizat că astăzi, în jurul orei 15.00, un bărbat de 26 de ani a condus un autoturism pe DN 39, în afara localității Tuzla, pe a doua bandă, dinspre Constanța către Mangalia și, ajungând la km. 29, a efectuat viraj la stânga peste marcajul longitudinal dublu continuu, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism, condus din sens opus de un bărbat de 51 de ani. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celui de-al doilea conducător auto.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii