Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Casa generalului Toma Zaharia a fost spartă. Ce spune că i s-a furat. Hoţii au fost prinşi. Generalul surprins de curajul lor

ro

13 Jan, 2019 01:22 5212 Marime text
Casa generalului Toma Zaharia din localitatea Tărtăşeşti, Dâmboviţa, a fost spartă ieri. Aseară poliţiştii au prins patru suspecţi care aveau bilete de avion pentru Portugalia, potrivit România TV.
 
Suspecţii au fost depistaţi în Bucureşti, iar asupra lor au fost găsite bunurile susceptibile a fi sustrase: bijuterii din aur, ceasuri de damă şi bărbăteşti, bani. Aceştia aveau bilete de avion pentru Portugalia. Bărbaţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore.
 
Toma Zaharia se afla la parastasul tatălui său atrunci când a fost călcat de hoţi.
 

„O îndrăzneală mare, dar care nu mă surprinde. Hoţii au pătruns prin efracţie când mă aflam la parastaul tatălui meu. Au sustras 1.200 de lei şi câteva bijuterii de aur ale soţiei, nişte ceasuri de colecţie evaluate de 5.000 de lei. Mă deranjează că au răvăşut toată casa, au căutat dar nu au găsit cine ştie ce. Vreau să remarc profesionalismul poliţiştilor care i-au prins foarte repede şi au recuperat tot ce au furat”, a declarat Toma Zaharia la România TV.


"În această seară, poliţiştii din Dâmboviţa, în colaborare cu poliţişti ai Poliţiei Sectorului 1 din cadrul DGPMB au identificat 4 bărbaţi, bănuiţi de furtul din locuinţa situată pe raza localităţii Tărtăşeşti", au precizat reprezentanţii IPJ Dâmboviţa.
 
Potrivit  Decretului nr. 4/2005 publicat în Monitorul Oficial al României Partea I numărul 102 din 31 ianuarie 2005, pe data de 19 ianuarie 2005 Toma Ilie Zaharia îşi încetează raporturile de serviciu cu Ministerul Administrației și Internelor.

La acea dată Zaharia era prim adjunct al ministrului de Interne. 

Decretul este semnat de Traian Băsescu preşedintele României de atunci.


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii