Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Două persoane decedate într-un cumplit accident rutier pe Autostrada A1 București-Pitești (GALERIE FOTO)

ro

21 Mar, 2022 09:05 5790 Marime text
Accident rutier grav pe Autostrada A1. Foto: ISU GiurgiuUn grav accident rutier a avut loc în această dimineață pe A1 București-Pitești, la km 17, pe sensul de mers către capitală. potrivit ISU Giurgiu sunt implicate două autotrenuri și două autoturisme. 

„La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și ISU BIF cu două echipaje de descarcerare, două autospeciale de stingere, cinci ambulanțe SMURD și elicopterul SMURD. 

Cele două autoturisme au fost prinse între ansamblurile auto“ - au precizat reprezentanții ISU Giurgiu. 


Din primele informații, sunt două persoane încarcerate, inconștiente. Este vorba despre conducătorii auto.

„Pompierii acționează pentru descarcerarea acestora și decopertează mașinile pentru a vedea dacă mai sunt și alte persoane implicate. Intervenția este foarte dificilă, deoarece autoturismele au fost strivite“ - au mai precizat reprezentanții ISU Giurgiu.

Oficial de la Infotrafic: 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe Autostrada A1, pe sensul Pitești către București, la kilometrul 17, în zona localității Ciorogârla, județul Ilfov, s-a produs un accident în care au fost implicate patru autovehicule, dintre care două ansambluri auto. În urma coliziunii, două persoane au fost rănite.

Circulația este oprită pe autostradă pe sensul către Capitală, fiind deviat traficul de la kilometrul 23 către Bolintin-Deal. 

UPDATE: ora 9.20

Din nefericire, pentru conducătorii auto nu s-a mai putut face nimic, aceștia prezentând leziuni incompatibile cu viața. 

„Precizăm faptul că, ulterior a mai fost identificat un autoturism implicat, care a fost ușor avariat. Total: două autotrenuri, trei autoturisme - două persoane decedate (șoferii celor 2 auto strivite). Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări“ - au mai precizat reprezentanții ISU Giurgiu

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii