Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:06 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carambol rutier, pe Autostrada A 2, către litoral. Valori de trafic crescute spre mare. Recomandările poliției rutiere (video)

ro

18 Jul, 2020 07:20 2688 Marime text
  • Sunt semnalate valori în creștere ale traficului pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București-Constanța

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, traficul rutier se desfășoară îngreunat pe A2 București-Constanța, pe sensul către litoral, la kilometrul 103+500 de metri, în zona localității  Drajna, județul Călărași, după ce s-a produs un carambol în care au fost implicate 5 autoturisme.
 
Din primele date, o persoană a suferit leziuni, primind îngrijiri medicale la fața locului.
 
Traficul a fost restricționat pentru aproximativ cinc minute, revenind la normal, însă s-a format coloană de autoturisme în zonă.
 
Sunt semnalate valori în creștere ale traficului pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București-Constanța, dinspre Centura Capitalei către Constanța, la nodul rutier din zona comunei Glina, județul Ilfov.
 
Poliția Rutieră recomandă conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare, dar și să crească distanţa de siguranţă între vehicule.

Totodată, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația este restricționată pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București-Constanța, la kilometrul 99, în zona localității Dragoș Vodă, județul Călărași, după ce a avut loc o coliziune între un autoturism și o motocicletă.  

Evenimentul s-a soldat cu rănirea a două persoane. Valorile de trafic sunt ridicate în zonă.


Sursă foto: captură video IGPR
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii