Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:11 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Carambol pe Autostrada A2. A fost solicitat un echipaj SMURD. Recomandările Poliţiei Rutiere

ro

22 Jun, 2019 09:47 2703 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, traficul rutier pe autostrada A2, pe sensul de mers Bucureşti – Constanţa, este restricţionat (banda doi) la kilometrul 159 (Cernavodă), din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

În urma evenimentului o persoană a solicitat intervenţia unui echipaj SMURD. Pe timpul scoaterii autoturismelor în afara părţii carosabile, traficul va fi oprit.

Totodată Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este intens pe autostrada A2, pe sensul de mers Bucureşti – Constanţa.

Pe DN Centura Bucureşti, către autostrada A2, traficul este intens însă nu sunt probleme de trafic.

Se  circulă îngreunat la staţia de taxare de la Feteşti, ca urmare a faptului că mulţi automobilişti optează pentru plata cash a peajului (tarif de trecere a podurilor între Feteşti şi Cernavodă), la singura casă destinată acestui scop.

Centrul Infotrafic mai arată că prin staţia de taxare se poate trece liber, cu obligativitatea ca taxa să se plătească ulterior, în 24 de ore, la staţiile de distribuţie a carburanţilor (OMV PETROM, MOL, ROMPETROL) ori prin SMS la numărul 7577.
 
De asemenea se recomandă conducătorilor auto să folosească şi alte rute către Constanţa, cum ar fi:
-DN2 Bucureşti – Urziceni, DN2A Urziceni – Slobozia – Hârşova – Constanţa;
-DN3 Bucureşti – Lehliu – Călăraşi – traversare cu bacul spre Ostrov – Adamclisi – Constanţa.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, conducătorii auto sunt sfătuiţi să mărească distanţa de siguranţă în mers, iar dacă încheie o coloană de autovehicule, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei care se apropie din spate să frâneze din timp.

UPDATE. ora 10.15

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, traficul rutier pe autostrada A2, pe sensul de mers Bucureşti – Constanţa,  a fost reluat în condiţii normale, la kilometrul 159(Cernavodă).

Pe DN Centura Bucureşti, către autostrada A2, traficul este intens însă nu sunt probleme de trafic.

Se  circulă îngreunat la staţia de taxare de la Feteşti, ca urmare a faptului că mulţi automobilişti optează pentru plata cash a peajului (tarif de trecere a podurilor între Feteşti şi Cernavodă), la singura casă destinată acestui scop.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii