Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Captură impresionantă de ţigări de contrabandă Un bărbat din Constanţa, prins cu 9.900 de pachete de ţigări în maşină (galerie foto)

ro

01 Jul, 2014 00:00 1821 Marime text
Un bărbat de 47 de ani, din judeţul Constanţa, este cercetat de oamenii legii după ce în maşina pe care o conducea au fost găsite 9.900 de pachete de ţigări de contrabandă.

Poliţiştii de frontieră din Constanţa, cu sprijinul de specialitate al ofiţerilor din cadrul Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă, au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu produse din tutun. Astfel, sâmbătă seara, oamenii legii au oprit pentru control, pe raza municipiului Constanţa, un autoturism marca Citroen, model Berlingo, condus de un bărbat de 47 de ani. În interiorul autoturismului, poliţiştii au descoperit 9.900 de pachete de ţigări marca Marble, de provenienţă magazin duty free, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de provenienţă, după cum se arată într-un comunicat de presă. Ţigările, cu o valoare aproximativă de 99.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării. De asemenea, şi autoturismul, evaluat la 5.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă în vederea continuării cercetărilor. Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă prin „deţinere, transport şi comercializare a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că provin din contrabandă”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii