Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:35 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bonnie and Clyde la senectute „Captură” impresionantă de bunuri furate! (galerie foto)

ro

28 Jul, 2015 00:00 1469 Marime text
Un bărbat şi-a scos iubita la furat. Ghinion însă! În timp ce încerca să spargă o mașină înmatriculată în Galați, prin forțarea portierelor, el a fost prins în flagrant de poliţişti. Ce-i drept, el fusese urmărit în trafic de oamenii legii şi de aceea îi fusese organizat flagrantul în fața unui hotel din stațiunea Mamaia. Bărbatul surprins (Mihalache M.), în vârstă de 64 de ani, era însoțit de o femeie de 49 de ani (concubina sa). După ce i-au luat la bani mărunţi, cum se spune, poliţiştii au descoperit că bărbatul conducea fără a poseda permis de conducere din data de 10 mai.

Dar asta nu era tot. Surpriza cea mare le-a fost oferită poliţiştilor în timpul percheziţiilor organizate la domiciliul acestuia, unde a fost descoperită o cantitate impresionantă de bunuri ce se presupune ca ar fi fost sustrase de la turiști. Nu mai puţin de 30 de valize cu haine, aparate foto, zeci de laptopuri, borsete şi multe alte obiecte au fost găsite de poliţişti. Oamenii legii au fost impresionaţi de această „captură”, mai ales că le-a luat foarte mult timp să le numere şi să le inventarieze.

Potrivit unor surse apropiate acestui caz, se pare că bărbatul şi concubina sa preferau maşinile turiştilor din stațiunile Mamaia și Eforie. Amândoi se „specializaseră” pe mărcile Dacia Logan și Duster, maşini ale căror portiere sunt destul de ușor de forțat. Bărbatul şi concubina sa au fost prezentaţi magistraților constănțeni cu propunere de arestare preventivă. Ei au primit mandate pentru 30 de zile. Cercetările poliţiştilor continuă.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii