Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cadavru identificat

ro

09 Mar, 2013 00:00 1113 Marime text
Poliţiştii din Medgidia, fiind în continuarea cercetărilor privind cadavrul cu identitate necunoscută al unui bărbat descoperit într-o lizieră, au reuşit identificarea persoanei, stabilind că este vorba de Gheorghe I., de 51 de ani, din localitatea Burdujani, judeţul Ialomiţa.

Din cercetări a reieşit că acesta lucra în calitate de crescător de animale la o stână din apropierea municipiului Mangalia, iar în ziua de 3.03.2013 a plecat către municipiul Medgidia, unde intenţiona să meargă la domiciliul surorii sale.
Reamintim că, la data de 4 martie, ora 15.00, poliţiştii din Medgidia au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-o lizieră din apropierea podului de cale ferată se află cadavrul unui bărbat.
Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că, între drumul tehnologic de pe malul nordic al C.D.M.N. şi magistrala de cale ferată CF800 Bucureşti-Constanţa, se află cadavrul unui bărbat, având vârsta de aproximativ 45-50 de ani, înălţime 1,60-1,65 m, constituţie astenică, ochi albaştri, tuns foarte scurt, cu început de calviţie.
Din examinarea sumară a cadavrului nu au fost identificate urme vizibile de violenţă, cercetările fiind continuate în vederea identificării cadavrului şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.
Cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor concrete în care a survenit decesul, urmând ca în funcţie de rezultatul investigaţiilor în cauză să se dispună măsuri legale prin unitatea de parchet competentă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii