Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ca-n filmele de acțiune Opt mașini, lovite pe Autostrada Soarelui. Circulația îngreunată

ro

06 Sep, 2020 17:28 2852 Marime text
  • Evenimentul s-a produs pe A2, la km 174, pe sensul de mers spre Capitală.


Opt autoturisme au fost implicate într-un eveniment rutier produs în urmă cu scurt timp, pe Austrada Soarelui. Traficul rutier este îngreunat pe sensul Constanța - București.

Două persoane au fost rănite, transmit autoritățile, însă victimele sunt conștiente.

La fața locului a fost solicitată intervenția echipajelor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.

Evenimentul s-a produs pe A2, la km 174, pe sensul de mers spre Capitală.

Iată datele oficiale furnizate de Centrul InfoTrafic:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul se desfășoară îngreunat, doar pe prima bandă, la kilometrul 174 al Autostrăzii A2, pe sensul dinspre Constanța către București, în zona localității Cernavodă, județul Constanța, din cauza unui eveniment rutier în care au fost implicate mai multe autovehicule. Coliziunea față-spate nu s-a soldat cu victime. Se acționează pentru scoaterea autoturismelor avariate în afara benzilor de rulare.

Se estimează ca traficul să fie reluat pe ambele benzi în 20 de minute.

Recomandăm conducătorilor auto să crească distanța de siguranță între autovehicule și să semnalizeze din timp orice intenție de schimbare a benzii de circulație, precum și să pună în funcțiune luminile de avarie, dacă încheie coloane care încetinesc, pentru a-i atenționa pe şoferii din spate să reducă din timp viteza.

UPDATE 17.30:

La acest moment, traficul rutier a fost reluat, dar se circulă în coloană.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul a fost reluat pe ambele benzi la kilometrul 174 al Autostrăzii A2, pe sensul dinspre Constanța către București, în urma evenimentului rutier nesoldat cu victime, produs în zona localității Cernavodă, județul Constanța. Autoturismele avariate au fost scoase pe banda de urgență.

În zonă se circulă cu viteză redusă, în coloană.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii