Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buzău Șoferul unui autoturism cu numere de Constanța, prins băut. În mașina bărbatului, polițiștii au găsit un plic cu droguri

ro

21 Jun, 2021 16:12 1625 Marime text
  • Luni dimineață, în timp ce se afla la volanul unui BMW cu numere de Constanța, individul a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor care se aflau în misiune pe Calea Eroilor.
Un șofer beat din Buzău a fost prins cu greu de polițiști, după o urmărire pe străzile orașului. Bărbatului i-a fost găsit și un plic cu droguri în autovehicul.

După ce a fost capturat, s-a aflat și motivul evitării întâlnirii cu agenții de circulație: era băut și avea în mașină un plic suspect, probabil cu droguri.

Protagonistul întâmplării este un buzoian de 24 de ani. Luni dimineață, în timp ce se afla la volanul unui BMW cu numere de Constanța, individul a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor care se aflau în misiune pe Calea Eroilor, informează Antena 3.

Echipajul de la Rutieră a pornit imediat în urmărirea mașinii, pe Bulevardul Unirii, apoi prin spatele blocurilor, unde i-a fost pierdută urma.

Câteva minute mai târziu, un echipaj de la Ordine Publică a reperat BMW-ul parcat pe strada Arinului, după care l-a prins și imobilizat pe șofer la intersecția străzii Viitorului și Patriei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii