Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bosînceanu, „călcat" din nou de procurori Afaceristul Adrian Stănei şi-a găsit bucăţi nava de agrement

ro

13 Feb, 2012 00:00 4010 Marime text
cap_8.jpgÎn grămada de bunuri descoperite de oamenii legii se afla şi nava de agrement a unui alt afacerist cunoscut nu doar la nivel local, respectiv Adrian Stănei

La scurt timp după ce a fost eliberat din Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Judeţului Constanţa, afaceristul George Bosînceanu a intrat, din nou, în colimatorul procurorilor. Sâmbătă dimineaţa, oamenii legii din Constanţa au efectuat zece percheziţii, simultan, în urma cărora au descoperit mai multe bunuri sustrase.

La acţiune au participat poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică al Inspectoratului de Poliţie Constanţa, împreună cu lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Aceştia au descins la zece locaţii aparţinând omului de afaceri constănţean George Bosînceanu, dar şi a unor legături ale acestuia, de pe raza municipiului Constanţa şi a localităţilor Tuzla şi Ovidiu. „În urma acţiunii au fost descoperite mai multe bărci şi componente pentru acestea, dar şi plasme TV şi alte bunuri, a căror provenienţă nu a putut fi justificată, din primele cercetări stabilindu-se că acestea au fost sustrase. Bosanceanu_-__George_Bosanceanu.jpgAceste bunuri au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, oamenii legii urmând să stabilească toate persoanele implicate în comiterea acestor fapte şi să facă propunerile legale corespunzătoare faţă de aceştia", se mai arată în documentarea poliţiştilor. În urma celor zece descinderi, anchetatorii ar fi descoperit nouă plasme TV, dozatoare de suc, aparate de cafea precum şi multe alte echipamente necesară într-un bar, patru mărci cu motor intacte, şapte bărci dezmembrate, zece calculatoare noi şi multe alte echipamente IT. Foarte interesant, în grămada de bunuri descoperite de oamenii legii se afla şi nava de agrement a unui alt afacerist cunoscut nu doar la nivel local, respectiv Adrian Stănei. Contactat telefonic, Mihai Stănei, fratele lui Adrian Stăneai, ne-a declarat că vasul a fost găsit bucăţi, însă motorul se află în condiţii bune. „Nu-l cunosc pe omul la care s-a găsit barca", a mai completat Mihai Stănei. Facem precizarea că am încercat să obţinem un punct de vedere cu privire la cele mai sus precizate şi de la George Bosînceanu, însă acest lucru nu a fost posibil. După cum arătam şi în ediţiile trecute, nava de agrement aparţinând lui Adrian Stăneai a fost furată aproape de finele anului trecut. Ambarcaţiunea marca Quicksilver, model 260 Sport, în culori alb-crem, valora aproximativ 20.000 de euro, iar motor, model Mercury, avea o putere de 150 de cai putere.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii