Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BMW radiat şi cu certificat de înmatriculare fals

ro

14 Feb, 2013 20:00 1903 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în PTF Vama Veche un autoturism marca BMW al cărui certificat de înmatriculare era fals şi figura ca fiind radiat din circulaţie. În data de 13 februarie, în jurul orei 17.00, în PTF Vama Veche s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român N.L.O., în vârstă de 29 de ani, care conducea un autoturism marca BMW.

În urma verificărilor a rezultat că certificatul de înmatriculare al autoturismului era fals, iar autoturismul în cauză figura ca fiind radiat din circulaţie.

Conducătorul auto a declarat că a fost rugat de proprietarul autoturismului în cauză, pasager pe scaunul din dreapta, cetăţeanul român D.C., de 24 de ani, să facă o călătorie în Republica Bulgaria. Proprietarul autoturismului a declarat că a achiziţionat autoturismul în toamna anului 2012, dintr-un târg auto din Arad, de la un cetăţean român, căruia i-a plătit suma de 900 de euro, fără a cunoaşte faptul că documentele autoturismului sunt falsificate.

Cei doi tineri, domiciliaţi în judeţul Constanţa, sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals, „conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat" şi „punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat", fapte prevăzute şi sancţionate de art. 291 Cod Penal, respectiv 85, alin. 1 şi 2 din O.U.G. 195/2002.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii