Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bişniţari prinşi de jandarmi cu ţigări şi parfumuri în zona Gară şi Autogară Sud Constanţa

ro

27 Feb, 2015 00:00 2618 Marime text


Cinci indivizi au fost prinşi în flagrant de jandarmii constănţeni în timp ce încercau să vândă ţigări şi parfumuri, în urma unei acţiuni de combatere a comerţului ilicit.

 
Astfel, pe 25 februarie, în intervalele orare 11.00 - 11.30 şi 19.00 - 19.30, două echipaje de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa au desfăşurat două acţiuni simultane, punctuale, în zona Gară şi Autogară Sud Constanţa, unde au surprins patru persoane cu vârste cuprinse între 35 şi 42 de ani, din localitate, în timp ce încercau să vândă persoanelor din zonă 243 de pachete cu 4.860 de ţigări, fără timbre accizabile, inscripţionate „Ashima“, „Marble“, „Meridian“, „Viceroy“ şi „LM“.
 

Pe numele acestora, jandarmii au întocmit actele de constatare pentru comiterea faptei de contrabandă.
 
În cadrul acestor acţiuni, jandarmii au mai surprins un bărbat de 38 de ani care încerca să vândă parfumuri inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.
 
Pe numele bărbatului au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs care poartă o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii