Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:33 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bilanţul zilei de luni Săptămâna a început cu accidente

ro

29 Sep, 2015 00:00 884 Marime text
Săptămâna a debutat cu accidente rutiere în municipiul Constanţa, încă de la primele ore ale dimineţii.
 
Astfel, ieri, în jurul orei 4.20, o femeie de 32 de ani, din Constanţa, a condus autoturismul marca BMW 520, pe strada Ecaterina Varga, dinspre strada Dragoş Vodă către strada Negru Vodă. Ajungând la intersecţia cu strada Negru Vodă, ea nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire“, a pătruns în intersecţie fără să se asigure corespunzător şi a intrat în coliziune cu autoturismul marca Volkswagen Polo, condus de un bărbat de 37 de ani, din Constanţa, care circula pe strada Negru Vodă, dinspre bulevardul Tomis către strada Mircea cel Bătrân.
 
În urma accidentului, un bărbat de 32 de ani, din satul Piatra, judeţul Constanţa, pasager în autoturismul Volkswagen Polo, a fost rănit. Din fericire, se pare că rănile lui nu sunt grave. Poliţiştii continuă însă ancheta, pentru stabilirea exactă a cauzelor care au dus la producerea acestui accident.
 
Puţin mai târziu, în jurul orei 8.00, la intersecţia străzilor Ştefan Mihăileanu şi Călugăreni din municipiul Constanţa, două maşini s-au tamponat destul de tare, rezultând avarierea acestora.
 
 
În jurul orei 10.52, un bărbat de 48 de ani, din Constanţa, a condus autoturismul marca Skoda Fabia, pe strada Marinarilor, dinspre port către strada Traian. Ajungând în zona staţiei de autobuz Poarta 2 Port, a surprins şi accidentat un bărbat de 39 de ani, din Mangalia, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, din partea dreaptă a conducătorului auto. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a pietonului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii