Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bilanţul accidentelor rutiere de ieri, din Constanţa Trei maşini şifonate şi un pieton în comă (galerie foto)

ro

10 Jun, 2015 00:00 1536 Marime text
Trei autoturisme au intrat în coliziune, ieri după-amiază, pe strada Badea Cârţan din cartierul Tomis Nord. Un pieton a fost accidentat în urma carambolului.
 
Poliţiştii rutieri spun că, în jurul orei 12.30, D.E. (un bărbat de 45 de ani, din Constanţa) a condus un autoturism marca Opel Corsa, pe aleea de acces a blocului BC10 către strada Badea Cârţan şi, ajungând în intersecţie, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire“, a virat la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu autoturismul Daewoo Cielo, condus de M.N. (un bărbat de 51 de ani, din Constanţa).
 
După impact, autoturismul Daewoo Cielo a fost proiectat pe sens opus şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism marca Mercedes, staţionat. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a V.M.A. (o femeie de 28 de ani, din Constanţa), pieton, care se afla pe carosabil în faţa autoturismului Mercedes.

Pieton în comă

Un alt accident rutier, de această dată mult mai grav, a avut loc ieri după-amiază, în zona Billa. Conform poliţiştilor rutieri, în jurul orei 15.30, P.I. (un bărbat de 24 de ani, din Constanţa) a condus o autoutilitară marca Isuzu, pe şoseaua Mangaliei, dinspre pod Billa către Gară, şi, ajungând în dreptul Direcţiei Sanitare Veterinare, a surprins şi accidentat o persoană de sex masculin, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, din dreapta conducătorului auto. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală gravă (stare comatoasă) a pietonului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii