Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bilanţ tragic în noaptea de Sfânta Maria Cinci accidente, un mort şi mai mulţi răniţi, în municipiul şi în judeţul Constanţa

ro

17 Aug, 2015 00:00 1840 Marime text
Sâmbătă noapte, în municipiul şi în judeţul Constanţa au avut loc mai multe accidente, în urma cărora un bărbat a murit şi mai multe persoane au fost rănite.
 
Astfel, în jurul orei 23.20, un bărbat de 44 de ani, din Ostrov, care nu avea permis de conducere, a condus autoturismul marca Opel Vectra pe DN 3, dinspre Ostrov către bac, şi ajungând la km. 130+50 m, din cauza vitezei şi a lipsei de experienţă, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un copac de pe partea dreaptă a drumului. În urma accidentului, a rezultat decesul la faţa locului al conducătorului auto şi vătămarea corporală gravă a unui băiat de 17 ani, din Ostrov, şi a unei femei de 40 de ani, din Medgidia, pasageri în autoturismul Opel Vectra.
 
Cu puţin timp înainte, în jurul orei 23.00, poliţiştii şi medicii au fost solicitaţi să intervină pe strada Cuza Vodă, unde un bărbat de 22 de ani, din Constanţa, a condus autoturismul marca VW Golf, pe strada Cuza Vodă, din direcţia străzii Răscoalei 1907, şi, ajungând la intersecţia cu bulevardul Tomis, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire“, a pătruns în intersecţie fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu autoturismul marca Skoda Fabia, condus un bărbat de 21 de ani, din Constanţa, care se deplasa pe bulevardul Tomis, din direcţia bulevardului Mamaia către Piaţa Ovidiu. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a două tinere de 17 ani, din Constanţa, pasagere în autoturismul VW Golf.
 
Cu o oră înainte, în jurul orei 22.00, un bărbat de 20 de ani, din Cumpăna, a condus autoturismul marca Audi A3, pe aleea Promenadă din staţiunea Mamaia, dinspre Năvodari către Constanţa, şi, ajungând în dreptul hotelului Ovidiu, a surprins şi accidentat o femeie de 31 de ani, din Albeşti, care se deplasa pe partea carosabilă din dreapta conducătorului auto. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a pietonului.
 
Duminică, puţin după miezul nopţii, un bărbat de 27 de ani, din Târgovişte, a condus autoturismul marca Renault Laguna, pe A4, din direcţia Bucureşti către Constanţa, şi, ajungând în sensul giratoriu cu DN 39, din cauza neatenţiei, a pierdut controlul volanului, a lovit cu roata faţă-stânga bordura din sensul giratoriu şi a fost proiectat în parapetul din dreapta, de pe marginea sensului giratoriu. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a unui bărbat de 36 de ani, din Aninoasa, pasager în autoturismul Renault Laguna.
 
Spre dimineaţă, tot duminică, în jurul orei 4.30, un alt accident a avut loc la Lumina, pe DN 22, unde trei persoane au fost rănite în urma unei tamponări.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii