Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biciclişti, pietoni, şoferi, copii, victimele neatenţiei Evenimente nefericite pe bandă rulantă, în Constanţa (galerie foto + video)

ro

08 Aug, 2016 00:00 4216 Marime text
 

Nu este weekend în care să nu auzim de accidente rutiere sau tragedii petrecute în judeţul Constanţa. Când vine vorba de tamponări, şoferii ştiu că trebuie să scoată bani din buzunar, fie că au sau nu asigurare! Când vorbim însă despre un accident cu victime omeneşti, atunci, lucrurile se schimbă. Astfel de evenimente dau viaţa tuturor peste cap.
 
Astfel, vineri, în jurul prânzului, a avut loc un accident la intersecţia străzii Cumpenei cu bulevardul Aurel Vlaicu. Au fost implicate două maşini, un autoturism Skoda Fabia şi un microbuz marca Mercedes.
 
Tot vineri, spre după-amiază, traficul rutier s-a desfăşurat cu mare dificultate la intrarea în staţiunea Mamaia, din cauza unui accident rutier produs în sensul giratoriu. Şoferul unui autoturism nu a acordat prioritate în sens şi a fost lovit în plin de o altă maşină. Din fericire, accidentul rutier nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale, însă a afectat câteva minute bune circulaţia rutieră.


 
În aceeaşi zi, în jurul orei 21.30, două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa au fost solicitate, printr-un apel la serviciul unic de urgenţă 112, să intervină în zona Doraly Mall. Acolo s-a petrecut un accident în care un biciclist care venea de la pescuit a fost lovit de o maşină neagră. Maşina care l-ar fi lovit ar fi plecat imediat de la faţa locului, au spus martorii. Biciclistul accidentat are 50 de ani şi s-a ales cu un traumatism cranian. Acesta era conştient, stabil şi se afla sub atenta îngrijire a medicilor de la Spitalul de Urgenţă Constanţa, potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa. Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul alcoolemiei a fost de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. Biciclistul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.
 
Tot vineri a avut loc un accident în Poarta 6, din Constanţa. Evenimentul s-a petrecut pe strada 1 Mai Vechi. Două autovehicule au fost implicate în accident.
 
Sâmbătă s-a dat alerta pe plaja din Mamaia! O adolescentă în vârstă de 15 ani a leşinat pe o plajă din centrul staţiunii. Aceasta se afla pe malul mării când i s-a făcut rău. La faţa locului au intervenit salvamarii, dar şi un echipaj medical.


 
Sâmbătă seară, pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“ au fost solicitaţi să recupereze un cadavru din lacul Siutghiol, în dreptul hotelului Meridian. S-a intervenit pentru recuperarea corpului unui bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani. Trupul acestuia a fost scos la mal. Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Constanţa a constatat decesul.
 
Duminică dimineaţă, în oraşul Hârşova a avut loc o tragedie. Un copil a fost găsit carbonizat. După lichidarea incendiului, pompierii au găsit trupul neînsufleţit al copilului. Apelul la 112 s-a dat la ora 9.47 şi lichidarea incendiului a durat 30 de minute. Copilul era singur în casă. Avea doi - trei ani.
 
Tot duminică, un bărbat din Techirghiol ameninţa că îşi va da foc. Potrivit apelului efectuat la 112, individul ar fi dat drumul la gaze, iar martorii se temeau să nu comită un gest necugetat. Din fericire, bărbatul care ameninţa cu autoincendierea ar fi suferit o depresie după ce fiul său a plecat la muncă în străinătate. Echipa de intervenţie a ISU a reuşit să-l convingă pe bărbat să renunţe la gestul extrem. Bărbatul a fost transportat cu ambulanţa la spital, pentru investigaţii medicale.




 

Citește și

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii