Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbatul dispărut în canalul Sulina a fost găsit

ro

12 Oct, 2020 14:35 1984 Marime text


Bărbatul de 47 de ani, din București, dispărut în canalul Sulina în data noaptea de 8 octombrie 2020 a fost găsit astăzi, 12 octombrie 2020, după patru zile de căutări.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit la aproximativ 400 m în aval de locul producerii nefericitului eveniment, transmit reprezentanții ISU Delta.

Echipajul de căutare, din cadrul Pichetului de Pompieri Nave Operative Crișan, a recuperat trupul neînsuflețit și ulterior acesta a fost predat organelor abilitate.

Amintim că în noaptea de 8 octombrie 2020, în jurul orei 23:00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta“ al județului Tulcea a fost anunțat despre faptul că pe canalul Sulina între mila 5-6 s-a scufundat o ambarcațiune.
 
În ambarcațiune se aflau două persoane de sex masculin, una dintre ele a fost salvată de niște pescari aflați în zonă, iar cealaltă persoană a fost dată dispărută.
 
La locul evenimentului s-au deplasat de urgență doi subofițeri de la Pichetul de Pompieri Nave Operative Crișan cu o ambarcațiune RIB, Căpitănia Sulina, Poliția Transporturi și ambarcațiuni din cadrul Grupului de Nave Sulina - Garda de Coastă.
 
Persoana salvată de pescari a fost preluată de echipajul ambarcațiunii de la Căpitănie, în șoc hipotermic, ulterior transportată la Sulina.
 
Forțele de intervenție au reușit ancorarea epavei, iar căutările au fost întrerupte în jurul orei 02:00 urmând ca acestea să fie reluate în dimineața următoare.
 
Cei doi bărbați se aflau la pescuit. Cercetările privind circumstanțele producerii acestui eveniment sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii