Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbatul din Tuzla acuzat de crimă, băgat în arestul Poliţiei

ro

28 Nov, 2016 00:00 2576 Marime text
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus reţinerea şi depunerea în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din IPJ Constanţa a lui Stoica G., în vârstă de 54 de ani, din comuna Tuzla, presupusul criminal al paznicului unei societăţi comerciale din Constanţa.
 

Suspectul va fi prezentat Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie urmată de moartea victimei. Amintim că, pe data de 20 noiembrie, în jurul orei 14.00, un cetăţean a apelat Serviciul Unic de Urgenţă 112 spunând că un bărbat zace inconştient în curtea unei unităţi comerciale din Constanţa. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei 4 din Constanţa, dar şi un echipaj medical de urgenţă. Victima, Romeo C., de 55 de ani, din Constanţa, suferise o lovitură puternică la cap şi, spun medicii, avea hemoragie. Victima a fost preluată şi dusă la Urgenţa Spitalului Judeţean, unde a decedat.
 
Într-un alt caz, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa aşteptau ieri ca un bărbat acuzat de crimă să se trezească din beţie. Individul este acuzat că, pe fondul consumului de alcool, şi-ar fi înjunghiat prietenul de pahar. Crima a avut loc pe strada Interioară 2 din Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii