Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbatul căutat în Austria și Norvegia, prins în Constanța, a fost arestat preventiv

ro

10 Feb, 2017 11:52 1336 Marime text
Poliţiştii din Constanța au depistat un bărbat căutat de autorităţile din Austria și Norvegia pentru furturi din locuințe, comise prin efracție. Va fi arestat preventiv.

A fost admisă „cererea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa (...) dispune luarea măsurii arestării provizorie, în vederea predării, faţă de persoana solicitată, pe o perioadă de 15 zile, de la data de 10.02.2017 până la 24.02.2017, inclusiv. Dispune emiterea, de îndată, a mandatului de arestare provizorie pe numele persoanei solicitate. Stabileşte termen de judecată la data de 22 februarie 2017 ora 09.00, pentru când Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa va depune la dosarul cauzei mandatul european de arestare, în două exemplare, tradus în limba română. Soluţia se comunică autorităţii judiciare emitente, Ministerului Justiţiei şi Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Biroul Sirene”.
 
Amintim că, la data de 9 februarie, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanța au depistat un bărbat, de 39 de ani, din Eforie Nord, urmărit internațional.


Citeşte şi 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii