Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:12 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbatul care l-ar fi ameninţat pe judecătorul Coadă „El e cine e! Eu sunt un gunoi”

ro

30 Mar, 2013 00:00 3441 Marime text
Adrian Ştefanian, deferit justiţiei de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa după ce l-ar fi ameninţat pe magistratul Ciprian Coadă, din cadrul Tribunalului Constanţa, s-a aflat, ieri, în faţa judecătorilor. 

Tribunalul Constanţa a analizat recursurile formulate atât de Ştefanian, cât şi de procurori împotriva mandatului de arestare preventivă valabil pentru 29 de zile, emis de Judecătoria Constanţa. În timp ce Ştefanian dorea punerea în libertate, reprezentantul Ministerului Public a cerut prelungirea arestării. Evident nemulţumit de cuvintele procurorului de şedinţă, care l-a numit pe inculpat un „inadaptat social”, Adrian Ştefanian, în ultimul cuvânt, a declarat: „El (n.r. magistratul Cirprian Coadă) e cine e! Eu sunt un gunoi”. Adrian Ştefanian, condamnat atât de judecătorii constănţeni, cât şi de cei din capitală şi deferit justiţiei într-o altă cauză penală, a fost trimis în judecată pentru că l-ar fi ameninţat pe Ciprian Coadă la câteva zile după producerea faptei. Primul termen a fost stabilit de Judecătoria Constanţa pentru data de 26 aprilie. Ştefanian este judecat şi în dosarul 5693/212/2013, care are ca obiect „lipsire de libertate în mod ilegal“.
În altă ordine de idei, menţionăm că Ciprian Coadă va pleca de la Tribunalul Constanţa. În şedinţa din data de 28 martie, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât transferul judecătorului mai sus precizat la Curtea de Apel Constanţa. Mutarea va avea loc începând cu data de 1 mai.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii