Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbatul care a muşcat un poliţist a fost arestat pentru 30 de zile

ro

28 Mar, 2014 00:00 1223 Marime text
În urmă cu o săptămână, la sediul Postului de Poliţie Agigea a fost adus un bărbat cu comportament violent, pentru efectuarea unor cercetări.
Oamenii legii din Agigea au primit o sesizare conform căreia un bărbat din localitate aruncă cu pietre în autovehiculele care circulă pe strada Mangaliei. Cetăţeanul a provocat în felul acesta distrugeri la trei autoturisme. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au identificat un bărbat care se manifesta violent. Tudor Dumitrescu, de 34 de ani, a fost condus la sediul postului de poliţie. Deoarece bărbatul continua să se manifeste violent, organele de poliţie l-au imobilizat, dar, în faţa postului, acesta l-a muşcat de braţul stâng pe unul dintre poliţişti.

Din cauza acestui comportament, a fost dispusă internarea bărbatului în cadrul Secţiei Neuropsihiatrie Palazu Mare, iar poliţistul rănit a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa, unde aprimit îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea. Miercuri, pe numele lui Tudor Dumitrescu s-a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, iar ieri acesta a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi distrugere.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii