Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:39 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbatul care a lovit cu maşina un poliţist de frontieră aflat în misiune a fost reținut

ro

06 Dec, 2014 00:00 1714 Marime text
Individul care a acroşat intenţionat cu maşina un poliţist de frontieră aflat în misiune a fost identificat de anchetatori, iar procurorul de caz l-a citat să se prezinte la audieri. El a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa ieri după-amiază, însoţit de un avocat. După ore de audieri, procurorii au decis reținerea suspectului pentru 24 de ore și au propus măsura arestării preventive pentru ultraj. 

Amintim că un poliţist de frontieră a fost rănit în misiune, miercuri seară. Poliţistul a fost lovit intenţionat cu maşina de către un presupus contrabandist de ţigări. Bărbatul, care se afla în maşină alături de o a doua persoană, a reuşit să scape.

Cei doi bărbaţi au fost depistaţi, pe raza municipiului Constanţa, în timp ce tranzacţionau 10.000 de ţigarete de contrabandă dintr-un autoturism.

Potrivit anchetatorilor, „în tentativa de a scăpa, şoferul l-a acroşat intenţionat pe unul dintre poliţiştii de frontieră care intenţiona să-l imobilizeze, târându-l pe asfalt câţiva metri. Observând că autoturismul nu opreşte şi că viaţa colegului este pusă în pericol, un alt poliţist de frontieră aflat în misiune a efectuat somaţiile legale, după care a făcut uz de armamentul din dotare, trăgând un foc de avertisment în plan vertical, după care a tras alte 7 cartuşe spre pneurile autoturismului. Conducătorul auto nu a oprit nici de această dată, continuându-şi deplasarea în viteză pe străzile secundare ale municipiului Constanţa“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii