Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat din Cumpăna, încătuşat pentru tâlhărie

ro

20 May, 2015 00:00 1681 Marime text
Procurorii constănțeni l-au reținut pe Mitică Bulgaru, suspectat de comiterea infracțiunii de tâlhărie, acesta urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
 
Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, în data de 16 mai, în jurul orelor 18.30, inculpatul Mitică Bulgaru a observat-o întâmplător pe persoana vătămată Ş.M. în timp ce aceasta se deplasa pe strada Panselei din comuna Cumpăna, judeţul Constanţa, şi a acostat-o, solicitându-i restituirea unei sume de bani pe care i-o împrumutase cu mai mult timp în urmă şi pe care aceasta nu i-o înapoiase.
 
Între cei doi au avut loc discuţii în contradictoriu, iar la un moment dat, inculpatul a început să exercite acte de violenţă fizică asupra persoanei vătămate. În consecinţă, aceasta a suferit vătămări corporale ce necesită pentru vindecare un număr de 1-2 zile de îngrijiri medicale. De asemenea, potrivit anchetatorilor, inculpatul i-a smuls victimei telefonul mobil marca Huawei, în valoare de 500 lei, pe care aceasta îl avea în buzunarul pantalonilor cu care era îmbrăcată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii