Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat din Constanţa, condamnat pentru trafic de persoane, încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă

ro

11 Mar, 2017 10:06 2207 Marime text
În ultima săptămână, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost depistate 184 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.
 
În perioada 3 - 9 martie a.c., poliţiştii din întreaga ţară au depistat 135 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 99 minori. Aceştia au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.
 
De asemenea, conform IGPR, au fost depistate 49 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 31 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 6 aveau mandate de arestare preventivă, 8 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, 3 aveau emise sentinţe de internare în unităţi medicale de specialitate, iau unul, dat în urmărite internaţională de alt stat, a fost depistat prin intermediul Biroului Naţional Interpol.
 
Exemplu:
 
Un bărbat, de 27 de ani, din Constanța, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 7 ani, pentru comiterea infracțiunii de trafic de persoane, a fost depistat, la data de 5 martie a.c., de poliţiştii de investigaţii criminale din Constanța. Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii