Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat de 29 de ani, pe numele căruia autorităţile franceze au emis mandat european de arestare, prins în România

ro

27 Dec, 2016 21:00 1420 Marime text
Un bărbat, de 29 de ani,  pe numele căruia autorităţile franceze au emis un mandat european de arestare pentru constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de persoane, a fost depistat de poliţiştii din Caraş-Severin.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş – Severin au depistat, pe raza orașului Oravița, un bărbat, de 29 de ani, urmărit internaţional. Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Franța au emis un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și trafic de persoane.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Cel în cauză a fost prezentat magistraților Curții de Apel Timișoara, care au dispus arestarea preventivă a acestuia, în vederea finalizării procedurilor de predare către autoritățile din Franța.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii