Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Banias, acuzat oficial de favorizarea infractorului

ro

21 Dec, 2010 00:00 2214 Marime text
Banias_-_Mircea_Banias___.jpgApe tulburi la DNA pentru senatorul Mircea Banias. La nici măcar o săptămână de când directorul Administraţiei Porturilor Maritime Constanţa, Ioan Bălan, băga mâna în foc pentru senatorul PDL şi cerea documentul care l-ar acuza pe Banias în dosarul cu UCM Reşiţa, actele n-au întârziat să apară.

Ieri, Realitatea TV informa că procurorii Structurii centrale a Direcţiei Naţionale Anticorupţie l-au pus oficial sub acuzare pe preşedintele PDL Constanţa, Mircea Banias. La acest moment, acuzaţiile ce i se aduc, conform sursei citate, sunt de favorizarea infractorului, politicianul fiind "făptuitor" în dosarul evaziunii fiscale de 60 de milioane de euro de la UCM Reşiţa. Foarte interesant, în urmă cu nici măcar o săptămână, în cadrul unei conferinţe de presă, directorul general al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa, Ioan Bălan, băga mâna în foc pentru Mircea Banias. "Nu cred că există document unde să scrie că Banias este implicat în aşa ceva", declarase Bălan. De asemenea, acesta mai precizase că firma senatorului nu ar avea nicio tangenţă cu dosarul procurorilor anticorupţie şi a răspuns negativ întrebărilor privind o eventuală audiere a sa la DNA. La rândul său, Eugen Bogatu, director în cadrul aceleiaşi instituţii, negase vehement o implicare în dosar. De menţionat că senatorul Banias nu a putut fi contactat pentru a confirma punerea sa sub acuzare, având telefonul închis de la explodarea veştii în mass-media.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vucsa 21 Dec, 2010 12:42 Alo, Andreea, Emil, Belu, Bogatu, Tudorica plus toti cei care-i deservesc, organizeaza licitatii pe ochi frumosi, angajeaza dupa bunul plac, ameninta oamenii, ii muta dupa propriile interese!!! Sunt Buzdugan de la Radio Zu si a fost o farsa, nu e adevaraaaat, nu e adevaraaaaat!!!!! Viata e nedreaptaaaa!!! Mai aveam un pic si ne faceam oameni pe viataaaa!!! N-am apucat sa cumparam case pe numele tutoror rudeloooor!!!! Mai avem niste concesiuni de prelungit 100 de aaaaaani.!!!! Trebuie sa cheltuim bugetul pina in 2020!!!! E o farsa, e o farsa!!!!
  • unul 21 Dec, 2010 11:11 Banias Mircea Banias Emil Balan Ioan Bogatu Eugen=Formula coruptiei din A.P.C
  • Rozicrucianul 21 Dec, 2010 08:45 Banias ,,gentry' de la Rozicrucianul (08:35:18 21 Decembrie 2010) Domnul Redivivus,priveste locurile si timpurile ca un medic specialist in RMN si incearca sa diagnostigheze ,,boalele'profunde ale momentului in care traim, cind in inimile oamenilor patrunde pustiul nemultumirilor.In virful penitei lui Redivivus,se afla printre altele ,Banias,parlamentar cu cocarda portocalie la palarie,a carui imbogatire nu se distinge prin disiminarea puterii parlamentare ci prin concentrarea si structurarea ei,Pai colegiile ce sunt?Ce mai reprezinta BPL-C-ta?Nimic!Cine taie si spinzura in portul C-ta?,,Comandanti de lunga cursa'dar care au trecut o singura data Matapanul numai pentru a primii botezul marii de la Dumnezeul marilor.Organizarea legislativa,birocratia,,,force bills'in doua cuvinte, darchiar si mult contestatul ,,Statut PDL'modificat,adaugit de,,ei'dar nedezbatut de ,,ailalti membrii',nu fac altceva decit sa accentueze coruptia si sa o canalizeze in anumite directii,nicidecum sa o limiteze.Romania de astazi este guvernata nu de oamenii bogati, nu de politicieni onesti,ci de oameni de afaceri, de trusturi bancare si multinationale,speculanti si jucatori de bursa,Despre originala noastra democratie ;este un un esec total in cea ce priveste efectele sociale si realizarile pe plan spiritual si moral.Cit priveste PDL ,in care multi naivi s-au increzut si si-au pus mari sperante,coruptia ,ca problema politica ,actioneaza ca un element dizolvant al unitatii politice.Solutia?,,Ailalti membrii'domnule!Domnu Redivivus,mai lasa-ne cu bancul colacului de salvare aruncat cu,, intentii bune,colegiale'de catre ....blondele cu nuanta portocalie.
  • SCP 21 Dec, 2010 08:02 acest balan se baga in seama singur,nu cumva are si el o margica din aceasta magarie?astia sunt greii portului si oamenii care trag pdl constanta in jos cele trei B-uri bogatu-banias-balan