Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Băgaţi în arest pentru afaceri murdare

ro

15 Feb, 2014 00:00 1485 Marime text
Magistraţii Judecătoriei Constanţa au dispus, la cererea procurorilor, arestarea preventivă a trei persoane suspectate de comiterea mai multe infracţiuni, printre care şi înşelăciune.
 
Conform procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, unul dintre cei arestaţi este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune în forma continuată şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Asta în timp ce al doilea individ este suspectat de înşelăciune şi uz de fals.
În sarcina celui de-al treilea individ s-a reţinut infracţiunea de înşelăciune.
Din materialul probator administrat a rezultat în sarcina inculpaţilor că, la data de 12 februarie, şi-au declinat în mod nereal calitatea de reprezentanţi ai unei societăţi din municipiul Bucureşti, inducând astfel în eroare o altă societate comercială din Bucureşti, cu ocazia achiziţionării de diverse tipuri de cabluri, creând un prejudiciu în valoare de 25.319 lei.

De asemenea, în sarcina primului inculpat s-a reţinut că, în perioada ianuarie - februarie, şi-a declinat în mod nereal calitatea de reprezentant legal al aceleiaşi societăţi din municipiul Bucureşti, în scopul de a induce în eroare o societate comercială din municipiul Bucureşti prin solicitarea achiziţionării de bunuri în valoare de aproximativ 27.000 de euro. După cum precizam şi mai sus, magistraţii Judecătoriei Constanţa au dispus, la cererea procurorilor, arestarea preventivă a celor trei persoane, însă hotărârea poate fi atacată la Tribunalul Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii