Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Băgaţi în arest

ro

14 Mar, 2013 00:00 867 Marime text
În dimineaţa zilei de 12 martie, poliţiştii Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au organizat şi executat o acţiune pe linia mandatelor de executare a pedepsei închisorii şi prinderii persoanelor care se sustrag de la executarea acestora.

Cu ocazia acţiunii, poliţiştii i-au identificat, reţinut şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Constanţa pe P. Cristian, în vârstă de 24 de ani, pe C. Valentin, de 23 de ani, pe C. Andrei, de 27 de ani, şi C. Raul, de 25 de ani, toţi din municipiul Constanţa, condamnaţi la câte 4 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunilor de aderare la un grup organizat şi comiterea de infracţiuni electronice pe Internet, conform mandatelor de executare a pedepselor cu închisoarea emise de Tribunalul Bucureşti, Secţia a-II-a Penală, la data de 11 martie 2013.
În aceeaşi cauză, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Medgidia l-au încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Constanta, pe S. Dragoş, de 34 de ani, din comuna Ciurea, judeţul Iaşi, posesor al unui mandat de executarea pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Medgidia la data de 7 martie, fiind condamnat la o pedeapsă de 5 ani închisoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii