Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:47 20 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Azi, la Curtea de Apel Bucureşti Pronunţare în Dosarul Retrocedărilor din Constanţa (rechizitoriu)

ro

29 Sep, 2015 00:00 1724 Marime text
Dosarul Retrocedărilor din Constanţa va fi redeschis, azi, de judecătoarea Corina Cornelia Dăescu, din Curtea de Apel Bucureşti. Termenul de azi este al 76-lea, cauza fiind trimisă spre soluţionare instanţei mai sus precizate în luna octombrie 2008.
 
Instanţa ar putea să se pronunţe azi cu privire la termenul pe care îl va acorda pentru efectuarea expertizei tehnice de evaluare imobiliară.
 
În cauză sunt judecate 37 de persoane, pentru „restituirea şi atribuirea nelegală a unor întinse suprafeţe de teren intravilan din municipiul Constanţa, Mamaia, plajă şi faleză, fapte prin care a fost cauzat un prejudiciu în valoare de aproximativ 114 milioane de euro (dintre care 77,77 de milioane de euro reprezintă prejudiciu în dauna statului şi 36,16 milioane de euro, prejudiciu în dauna municipiului Constanţa)“.
 
Aşa cum arătam şi în ediţiile trecute, printre inculpaţii cauzei se află Radu Ștefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, și Nicușor Daniel Constantinescu, președintele Consiliului Judeţean Constanţa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii