Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avalanşă de furturi şi distrugeri de autoturisme comise de minori

ro

28 Aug, 2014 00:00 1594 Marime text
Poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi, ieri, cu privire la faptul că persoane necunoscute au provocat distrugeri la un autoturism care era parcat pe strada Soveja, prin spargerea geamului portierei din stânga-faţă.

Echipajul de poliţie care s-a deplasat la faţa locului a identificat trei minori, doi de 14 şi unul de 15 ani, toţi din Constanţa. Aceştia au fost conduşi la sediul Secţiei 2 din Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.
Tot ieri, între orele 6.30 şi 8.30, poliţiştii din cadrul compartimentului Furturi din Auto - Secţia 2 au depistat trei minori de 14 ani şi unul de 15 ani, despre care, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că sunt bănuiţi de comiterea a 11 fapte penale comise în noaptea de 23 spre 24 iulie.

Aceştia ar fi sustras bunuri din patru autoturisme (radio-CD, GPS, DVD, laptop şi aparat foto) şi ar fi provocat distrugeri la şapte autoturisme.
În aceeaşi zi, a mai fost depistat şi s-a probat activitatea infracţională a unui alt minor de 15 ani, din Constanţa. Acesta este bănuit de comiterea a trei distrugeri de autoturisme şi a unui furt din autoturism, fapte petrecute la data de 13 august. Minorii sunt cercetaţi în stare de libertate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii