Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturism de lux căutat de autorităţile italiene, găsit la frontieră, la Negru Vodă

ro

04 Dec, 2014 00:00 1108 Marime text


La frontiera Negru Vodă s-au prezentat, marţi dimineaţa, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un bărbat în vârstă de 44 de ani, domiciliat în judeţul Vrancea, şi un altul de 50 de ani, domiciliat în judeţul Vaslui, care călătoreau cu un autoturism marca Audi model A3, înmatriculat în Italia.


Verificările poliţiştilor de frontieră au scos la iveală faptul că autoturismul figurează ca fiind căutat în vederea confiscării de autorităţile din Italia, din data de 1 decembrie 2014.

Pasagerul din dreapta le-a declarat poliţiştilor de frontieră că i-a fost încredinţat autoturismul de către o rudă, cu scopul de a se deplasa în Bulgaria pentru a-l înmatricula, fără a cunoaşte faptul că acesta este căutat în vederea confiscării.

Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoturismul, evaluat la aproximativ 45.000 de lei, la sediul Poliţiei de Frontieră Negru Vodă, în vederea continuării cercetărilor, şi au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Un alt caz a fost înregistrat, marţi seară, de poliţiştii de frontieră, la Ostrov. Aici s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un tânăr în vârstă de 28 de ani care conducea un autoturism marca Honda, cu plăcuţe de înmatriculare provizorii eliberate de autorităţile din Germania. În urma verificărilor, a rezultat că respectivul autoturism nu putea fi condus pe drumurile publice, deoarece autorizaţia de circulaţie expirase.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii