Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:13 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autorul carnajului de lângă Cimitirul Palas, Bogdan Savin, condamnat definitiv

ro

06 Apr, 2016 00:00 2806 Marime text


Magistraţii Curţii de Apel Constanţa au admis apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa şi Bogdan Savin împotriva sentinţei penale pronunţate de Judecătoria Constanţa. Judecătorii au dispus condamnarea lui Savin la şase ani şi patru luni de închisoare.
 
Judecătorii constănţeni au desfiinţat în parte sentinţa penală apelată şi, rejudecând: „Condamnă pe inculpatul Savin Bogdan la pedeapsa de doi ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului. Condamnă pe inculpatul Savin Bogdan la pedeapsa de doi ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia. Condamnă pe inculpatul Savin Bogdan la pedeapsa de patru ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. Condamnă pe inculpatul Savin Bogdan la pedeapsa de trei ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, de patru ani de închisoare, la care se adaugă un spor de 1/3 din totalul celorlalte pedepse, în final, inculpatul Savin Bogdan va executa pedeapsa de şase ani şi patru luni de închisoare, în regim privativ de libertate“.
 
Decizia este definitivă.
 
Potrivit magistraţilor, Bogdan Savin este suspectat că, „în dimineaţa zilei de 31.07.2015, în jurul orei 4.40, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (1,60g/l alcool pur în sânge), a condus un autoturism marca Seat, pe bulevardul I.C. Brătianu, dinspre Valu lui Traian spre strada Cumpenei din municipiul Constanţa“.
 
Procurorii mai susţin că, ajuns în dreptul Cimitirului Palas, şoferul ar fi intrat în coliziune faţă-spate cu remorca Neptun ce era tractată de un microbuz oprit pe banda unu, în aceeaşi direcţie de mers. În urma impactului, a rezultat decesul unei persoane şi rănirea altor şapte - navigatori care sosiseră acasă după un voiaj în Alaska. Victimele îşi luau bagajele din remorcă, în timp ce şoferul a intrat în plin în aceştia. Oamenii legii susţin că şoferul ar fi părăsit locul accidentului fără a avea încuviinţarea organelor de poliţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii