Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aurel Chiriţă şi Ştefan Podaru, încătuşaţi Suspectaţi că au sechestrat şi violat o adolescentă, la Ovidiu, cu cereri de punere în libertate

ro

04 Aug, 2015 00:00 2068 Marime text
Cei doi sunt acuzaţi că, prin ameninţări şi acte de violenţă, separat şi împreună, au întreţinut în mod repetat mai multe raporturi sexuale şi acte sexuale orale cu persoana vătămată. Ulterior, fata ar fi fost lipsită de liberate.
 
Magistraţii Judecătoriei Constanţa au admis, aseară, propunerile de arestare formulate de anchetatori pe numele lui Aurel Chiriţă şi Ştefan Podaru. Cei doi sunt suspectaţi că ar fi luat cu forţa, de pe stradă, sâmbătă noaptea, o adolescentă din Ovidiu şi că au violat-o la domiciliul unuia dintre ei.
 
Amintim că poliţiştii din localitatea Ovidiu au fost sesizaţi, sâmbătă dimineaţă, de o tânără în vârstă de 16 ani, cu privire la faptul că, în jurul orei 3.00, a ieşit din curtea imobilului unde locuieşte, cu intenţia de a se deplasa la un magazin alimentar cu program non-stop.
 
Pe stradă ar fi fost acostată de Aurel Constantin Chiriţă, de 38 de ani, cunoscut cu antecedente penale, fiind cercetat în trecut pentru ultraj, şi urcată cu forţa într-un autoturism condus de Ştefan Tiberiu Podaru, de 24 de ani, ulterior fiind dusă la domiciliul primului, unde ar fi fost obligată să întreţină raporturi sexuale cu aceştia.
 
Poliţiştii au deschis o anchetă, victima fiind condusă la Serviciul de Medicină Legală, totodată fiind anunţată şi Direcţia pentru Protecţia Copilului Constanţa. A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa şi s-au solicitat autorizaţii de percheziţie la domiciliile celor doi.
 
În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au documentat activitatea infracţională a acestora, reţinându-i pe bază de ordonanţe pentru comiterea infracţiunii de viol. Adolescenta a declarat că îi cunoştea din vedere pe cei doi, dar că a fost urcată cu forţa în maşină şi dusă în locul în care a fost siluită. Victima spune că, după ce bărbaţii i-au dat drumul să plece, ea s-ar fi dus direct la poliţie, unde a reclamat totul.
 
Mandatele de arestare preventivă au fost atacate de cei doi la Tribunalul Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii