Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au trecut nouă ani de când jurnalistul Aurel Ciobanu nu mai este printre noi

ro

24 Mar, 2012 01:28 2528 Marime text
03_Aurica_Ciobanu_Aurel_Ciobanu.jpgData de 25 martie 2003 va rămâne în memoria jurnaliştilor constănţeni ca una dintre cele mai nefericite zile.

Sărbătoarea de Buna Vestire a lui 2003 a fost una dintre cele mai triste pentru presa din Constanţa, întrucât inima lui Aurel Ciobanu a încetat să mai bată. Jurnalistul a murit la numai câteva ore după participarea sa la masa festivă prilejuită de Ziua Poliţiei. Aurel Ciobanu, cunoscut drept unul dintre cei mai aprigi reporteri locali, a scris pentru săptămânalul Incomod şi pentru săptămânalul Jurnalul de Constanţa. De asemenea, el a fost corespondentul local al cotidianului Jurnalul Naţional şi al postului de televiziune Antena 1. Ciobanu a realizat o serie de emisiuni la posturile locale de televiziune MTC şi Neptun, în ultima parte a vieţii sale fiind reporter special la cotidianul local Replica de Constanţa, care în semn de respect faţă de activitatea sa îl păstrează şi acum în caseta redacţională. Dumnezeu să îl odihnească în pace, acolo unde este!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Silvia Ferariu 25 Mar, 2012 21:07 Un gest frumos din partea voastra de a va aminti de un om care si-a trait cu poate prea mare intensitate viata si a disparut prea devreme dintre noi, lasand mostenire unora cate ceva din profesionalismul meseriei si, noua tuturor, haioasele sale vorbe de duh.
  • metin cerchez 25 Mar, 2012 09:04 Dumnezeu sa l odihneasca...a fost un suflet curat