Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au prădat o barjă

ro

20 Feb, 2014 00:00 1254 Marime text
Poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în zona de competenţă trei cetăţeni români care au sustras de pe o barjă 21 de componente metalice şi o parâmă în lungime de 30 de metri, în greutate de aproximativ 700 de kilograme.
 
Ieri, în jurul orei 08.30, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Cernavodă au reuşit să identifice trei bărbaţi suspectaţi de furtul a 21 de componente metalice (capace de tancuri de balast şi coferdamuri), precum şi a unei parâme în lungime de 30 de metri, sustrase de pe o barjă.
Cele trei persoane, cu vârste între 20 şi 24 de ani, domiciliate pe raza judeţului Constanţa, s-au deplasat cu o barcă la respectiva barjă, de unde au sustras componentele în cauză, în greutate de aproximativ 700 de kilograme, cu scopul de a le valorifica la centrele de colectare a fierului vechi.
Poliţiştii de frontieră au recuperat în totalitate prejudiciul de aproximativ 7.000 de lei şi le-au întocmit celor trei bărbaţi actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii