Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atodiresei rămâne după gratii

ro

14 Oct, 2015 00:00 1839 Marime text


Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus, în luna iulie, trimiterea în judecată a lui Toader Atodiresei, de aproape 60 de ani, din satul Ciocârlia de Sus, judeţul Constanţa. Bărbatul fusese cercetat sub control judiciar, însă, la sfârşitul lunii iulie, judecătorul Lucian Lică, din Tribunalul Constanţa, a dispus înlocuirea măsurii preventive cu cea a arestului preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile.
 
Ieri, magistraţii constănţeni au decis să menţină măsura arestării preventive a inculpatului Toader Atodiresei pentru o durată de 60 de zile, cu începere de la data de 13 octombrie până la 11 decembrie, inclusiv.
 
Decizia nu este definitivă.
 
Atodiresei este acuzat că şi-ar fi ucis soţia. Femeia ar fi fost lovită cu pumnul în zona feței și cu o curea de transmisie din cauciuc, suferind leziuni care, ulterior, au condus la deces, potrivit unor surse judiciare.
 
Reamintim că Olga Atodiresei, o femeie în vârstă de 50 de ani, ce locuia în satul Ciocârlia de Sus, ar fi obişnuit să consume băuturi alcoolice. Cel puțin asta le-ar fi spus polițiștilor soțul ei, Toader Atodiresei. În seara zilei de 28 iunie, între femeie și soțul acesteia a izbucnit un conflict spontan. Se pare că soțul femeii s-ar fi enervat deoarece, la sosirea acasă, nevasta lui ar fi fost deja în stare de ebrietate. Ea ar fi fost lovită cu pumnul în zona feței și cu o curea de transmisie din cauciuc, suferind leziuni care ulterior au condus la deces.
 
Când au ajuns la locuința femeii, polițiștii au constatat prezența unor echimoze de diferite forme şi mărimi dispuse pe gâtul, abdomenul, spatele şi membrele femeii.
 
În urma efectuării autopsiei cadavrului victimei, au fost stabilite următoarele: „Moartea numitei Atodiresei Olga a fost violentă. Leziunile de violenţă constatate au putut fi produse prin loviri repetate cu corp dur şi corp dur alungit“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii