Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:39 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie, şoferi! Modificări importante de circulaţie la intersecţia străzii Traian cu bulevardul Tomis

ro

12 Oct, 2015 00:00 4814 Marime text

 
Şoferii constănţeni trebuie să ştie că prioritatea la intersecţia străzii Traian cu bulevardul Tomis, la Primărie, s-a modificat.
 
De acum, atunci când faci stânga pe bulevardul Tomis, ai drum cu prioritate. Înainte, toţi constănţenii ştiau că semnul era cel de „Cedează trecerea“.
 
Aşadar, la apropierea de intersecţie, sunteţi nevoiţi să circulaţi cu o viteză care să vă permită oprirea, pentru a acorda prioritate de trecere participanţilor la trafic care au acest drept.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dan 21 Oct, 2015 11:41 Pt Alex. Ba da aveau prioritate de dreapta. Diferența între STOP și CEDEAZĂ este de locul unde sunt amplasate funcție de vizibilitate. Dar amandoua sunt de pierdere a priorității și sunt de egalitate. Deci, Centru avea dreptate!
  • alex 13 Oct, 2015 21:15 Pt. Centru. Daca erai putin mai atent atunci negru voda avea stop si traianul avea cedeaza. Negru voda nu avea prioritate de dreapta!
  • centru 13 Oct, 2015 12:01 nu este bulibaseala deloc....semne de circulatie sunt, ca doar ce le au pus...ideea este sa se mai uite conducatorii si dupa semnele de circulatie...cei de pe tomis care merg spre lupoaica inca nu opresc pentru ca nu vad semnele noi de circulatie..pana la primul impact!!!!asa a fost si de pe negru voda cand era invers..nu iti dadeau prioritate, desi aveai, cei ce veneau dinpre colonadelor..ba te mai si injurau...
  • O BULIBASEALA TOTALA 12 Oct, 2015 01:42 AICI ESTE O MARE BULIBASEALA SI DEBANDADA.NU EXISTA SEMNE DE CIRCULARIE.CAND VII DINSPRE COLONADELOR,AJUNGI IN INTERSECTIE,VEZI PE UNII CA VIN DE PE NEGRU VODA,ADICA DIN FATA,IAR IN STANGA SUNT UNII PE TOMIS,CARE ORI MERG INAINTE,ADICA SPRE LUPOAICA,ORI FAC DREAPTA.E UN MARE HAOS.CA IN TOATA CONSTANTA.